Klanten spreken

Franky is een uitstekende vakman met kennis van zaken! Duidelijke offerte, duidelijke en eerlijke factuur. Afspraken werden steeds uitstekend nageleeft! Franky is een vakman waarop je kan vertrouwen!

Een tijdje geleden kwam Franky Herman bij ons een nieuwe oprit leggen. We zijn super tevreden over het resultaat! Franky is een harde werker met héél veel vakkennis en dus echt een aanrader voor iemand met verbouwingsplannen. Wij zijn van plan volgend jaar een nieuw terras te laten aanleggen en twijfelen geen seconde wie we daarvoor zullen vragen!

Franky Herman verzorgde de ruwbouw van onze woning, het vloeren en de aanleg van de oprit. Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat. Nauwkeurig werk waarderen we ten zeerste. Zeker een aanrader.

Wij hebben bijgebouwd aan ons bestaande huis (garage, keuken, badkamer, washok, wc) en deden hiervoor beroep op de diensten van Algemene Bouwwerken Herman Franky. Het afgewerkte geheel loopt naadloos over in elkaar. In 3 woorden: nauwkeurig, snel, verzorgd. Een aanrader!